Tarinamme

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 oli tavoitteemme selkeä: auttaa ihmisiä koodaamaan paremmin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta yli 100 osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä tuhansia nuoria, opiskelijoita ja työttömiä kehittämään ohjelmointitaitojaan.

Vuodesta 2018 lähtien olemme tarjonneet yrityksille IT-konsultointia ja ohjelmistokehityspalveluita. Suurimmat asiakkuutemme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon sekä pankki- ja rahoitussektorin aloilla. Teknologioista hallitsemme parhaiten sulautetun Linuxin, C:n, C++:n, JavaScriptin, Reactin, Noden ja C#:n.

Koodareillamme on kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Emme laita liikaa painoarvoa työnhakijoiden koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan. Sen sijaan rekrytointiprosessimme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Kehittäjilämme on vahva harrastustausta alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka.

Meidän mielestämme ohjelmoija ei ole koskaan valmis, vaan kehitämme taitojamme jatkuvasti.

Virstanpylväät

  • 2016 ensimmäiset Koodikärpät
  • 2017 ohjelmointikerhot Oulun yliopistolla ja Buutti Oy:n perustaminen
  • 2018 ensimmäinen ohjelmistokehitysprojekti ja toimisto Ouluun
  • 2018 työvoimakoulutukset alkavat
  • 2019 Buutti Consulting ja Education omiksi organisaatioikseen
  • 2019 ensimmäiset ohjelmistokehitysprojekti Helsingissä ja toimisto Helsinkiin
  • 2020 työvoimakoulutukset laajenevat Pohjois-Karjalaan, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen
  • 2020 ohjelmistokehitys laajenee Tampereelle
  • 2021 muutto uusiin, isompiin tiloihin Oulussa ja Helsingissä
  • 2022 työntekijöitä yli 100

Arvomme

Avoimuus

Pyrimme ratkaisemaan asiat ensisijaisesti kysymällä ja keskustelemalla. Kannustamme toisiamme, ja pidämme keskusteluilmapiirin rentona. Tuemme avointa keskustelua toisia kunnioittaen, tiedon jakamista ja kaverin tukemista.

Rehellisyys

Emme usko pintakiiltoiseen korporaatiopuheeseen, vaan kerromme asiat sisäisesti ja ulkoisesti niin kuin ne ovat. Olemme läpinäkyviä viestinnässä ja päätöksenteossa.

Luottamus

Luotamme toistemme osaamiseen sekä kehittymiseen omassa työssään. Luotamme siihen, että asiantuntijoillamme on paras tieto omaan työhönsä liittyvissä asioissa.

Vaikutusmahdollisuudet

Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaamme ja työskentelytapoihimme, saada mielenkiintoisia työtehtäviä sekä tukea urakehitystämme.

Pitkäjänteisyys

Emme hae pikavoittoja, vaan pyrimme rakentamaan parhaat ja kestävimmät ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseksi sekä sisäisesti että asiakkaidemme kanssa.

Osaaminen

Osaaminen ja halu kehittyä ovat meille pelkkää kokemusta tärkeämpiä. Tuemme toistemme kehittymistä.

Tutustu meihin tarkemmin