Työpaikat

Avoimet työpaikat

Haluamme tutustua sinuun. Voit laittaa meille hakemuksen, sähköpostin tai vaikkapa soittaa.

Oletko jo kokeneempi kehittäjä? Buutti Consultingin työpaikat ovat sopivia senior-kehittäjille.

Mikä ihmeen CodeMatch?

Etsitkö uusia haasteita?

CodeMatchin kautta se onnistuu: CodeMatchissa työskentelet Buutin kehittäjänä määräaikaisessa työsuhteessa ensimmäisen vuoden ajan, jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoitua asiakasyritykseen.

Kuten CodeMatch -nimikin jo kertoo, tavoitteena on aina löytää paras match sinun ja asiakkaan välillä.  Tavoitteeseen onkin päästy, ja lähes kaikki CM-kehittäjämme ovat työllistyneet asiakasyritykseen vakituisiksi työntekijöiksi.

Buutin myyntitiimi on lyömätön, ja he löytävät sinulle mielenkiintoista ja haastavaa tekemistä, toiveesi huomioiden. CodeMatch-kehittäjien koodia löytyy esimerkiksi koneoppimisen, finanssi- ja vakuutusalan sekä terveydenhuollon aloilta.

Kenelle CodeMatch sopii?

CodeMatch sopii middle- ja juniortason ohjelmistokehittäjille. Olet työskennellyt jo useammalla kuin yhdellä ohjelmointikielellä tai frameworkilla. Toivomme, että sinulta löytyisi työkokemusta alalta n. 1-4 vuotta.

Koulutus

Eduksi katsomme AMK- tai yliopistotasoisen tutkinnon. Mieluusti olet jo valmistunut, tai opinnot ovat jo sen verran hyvässä vaiheessa, että kokoaikaisesti työelämään siirtyminen on mahdollista.

Harrastuneisuus

Arvostamme myös harrastuneisuutta – omien henkilökohtaisten projektien lisäksi näemme mielellämme myös laajempia vapaa-ajan projekteja. Oletko vaikkapa auttanut open source -hankkeessa tai kehittänyt peliä porukalla?


Hakemukseen voit myös liittää oman portfoliosi – oli se sitten oma nettisivusi, GitHub, GitLab, Bitbucket tai vaikkapa itch.io.

Työskentely Buutilla

Buutilla pääset osaksi intohimoisten tekniikkaosaajien joukkoa. Buuttilaiset ovat työssään sanalla sanoen hyviä, sillä rekrytointiprosessimme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka. Meiltä löydät retropelikehittäjää, Arduino-harrastajaa, 3D-tulostuksen edelläkävijöitä ja monenlaisia muusikoita. Saat buuttilaisilta apua niin työhommiin kuin siihen vapaa-ajan ikuisuusprojektiisi.

Palkkaus

CodeMatch-ohjelmoijien palkka on 2800 – 4000€/kk.

Lopulliseen palkkaukseen vaikuttavat asiakasprojekti sekä osaamistasosi.

Harjoitteluun Buutille?

Emme tarjoa tällä hetkellä harjoittelijatason työpaikkoja. Voit tutustua koulutustarjontaamme.

Kysyttävää?

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@buutti.com

Matilda Mäkinen

Rekrytointijohtaja

045 7832 9415

Julia Räsänen

Rekrytointiasiantuntija
045 783 621 11

Rekrytointi­proses­simme

1. Hakemus Buutille

Aluksi haluamme kuulla, kuka olet, mitä osaat ja minkälaista työtä haluat tehdä. Hakeminen on tehty helpoksi. Riittää, että vastaat muutamaan kysymykseen nettisivuillamme.

2. Tutustuminen rekrytoijan kanssa

Tutustaan paremmin 45 minuutin mittaisessa juttutuokiossa joko puhelimen tai Google Meetin välityksellä. Kerromme Buutista työnantajana ja kuulemme mielellämme tarkemmin työhistoriastasi, osaamisestasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi.

3. Ohjelmointitehtävä

Seuraavaksi päästään sanoista tekoihin ja pääset näyttämään osaamistasi ohjelmointitehtävän muodossa. Tehtävässä arvostellaan vastauksesi toimivuutta, tyyliä ja rakennetta. Tehtävä teetetään vahvuuksien ja toiveidesi mukaisella kielellä.

4. Tekninen haastattelu

Kuten nimikin jo kertoo, tarkoituksena on syventyä hyvin menneen ohjelmointitehtävän jälkeen tarkemmin tekniseen osaamiseesi. Kehittäjämme kysyy sinulta teknisiä kysymyksiä ja pääset lopuksi näyttämään ongelmanratkaisutaitojasi pienimuotoisen livekoodaustehtävän muodossa. Nyt on hyvä hetki esittää kiperiä kysymyksiä myös meidän suuntaamme!

5. Myynnin tapaaminen

Teknisestä haastattelusta selvitty, hienoa! Myynnin tapaamisessa pääset juttelemaan CodeMatch-myyjiemme kanssa tarkemmin mahdollisista asiakasprojekteista. Tämä on hyvä tilaisuus kuulostella, onko sinun ja Buutin välillä löytynyt yhteinen sävel ja etenemmekö rekrytointiprosessissa asiakasprojektin etsimiseen.

6. Projektin etsintä

Yhteinen sävel löytyi, aloitetaan siis asiakasprojektin etsintä. Teemme parhaamme, että löydämme sinulle mieluista ja haastavaa tekemistä. Otathan kuitenkin huomioon, että asiakas-matchin löytämisessä voi vierähtää parista päivästä muutamaan kuukauteen.

7. Tervetuloa Buutille!

Asiakasprojekti on löytynyt ja aloituspäivämäärästä on päästy sopuun, hurraa! On siis aika laittaa työsopimus kuntoon, vetää päälle Buutti-huppari ja laittaa hihat heilumaan!